Stal je motor of scooter veilig, droog en vorstvrij!

Voor veel motor/scooter rijders onder ons is het niet vanzelfsprekend het hele jaar door te rijden. Voor veel mensen is rijden ontspanning, hobby en plezier, vooral bij lekker (zomers) weer!

Voor al onze motor/scooter vrienden die geen ruimte hebben voor hun liefje, bieden wij nu de mogelijkheid hun 2 wieler bij ons te stallen.

De tweewieler wordt netjes gestald in een nieuwe, goed beveiligde loods voorzien van vloerverwarming en uiteraard de mogelijkheid om uw motor/scooter aan een druppellader te bevestigen.

Wij geven met alle plezier informatie hoe u het beste de motor/scooter in deze stalling-periode weg kunt zetten en verzorgen!

Kosten

Per maand

€25,-

Per half jaar

€135,-

Per jaar

€250,-

Winter & Rijklaar maken

Winterbeurt (stallings klaar maken)

€30,-

Voorjaarsbeurt (rijklaar maken)

€25,-

Professioneel reinigen en poetsen

€75,-

Al deze prijzen zijn inclusief BTW en gebaseerd op de basis stalling. Wilt je meerdere motoren stallen, of bezit jij nou nét dat bijzondere exemplaar zoals een motor met zijspan of o.i.d.; neem dan even contact met ons op voor een prijsindicatie.

Kar huren Onze JdK monteurs Reserveer je plekje nu

Ophalen of brengen?

Als u wilt dat wij uw motor/scooter ophalen en/of brengen kan dit tegen een geringe vergoeding.

Iets anders opslaan?

Heb je naast een motorstalling ook een opslagruimte nodig voor andere spullen? Ook dan kunnen we wellicht iets voor u betekenen!