Over JdK motoren

We zijn gevestigd op industrieterrein Karreveld waar wij een ruime showroom en een moderne werkplaats hebben zodat we de klant prettig en professioneel kunnen helpen. Kwaliteit, eerlijkheid en uitmuntende service zijn de belangrijkste kenmerken binnen ons bedrijf. Door constant overtreffen van de verwachtingen konden we in 2008 uitbreiden door de overname van Leo Joosse bromfietsen uit Aagtekerke zodat we sindsdien ook zijn klantenkring voorzien van onze motorsport producten en diensten.

Vanaf 2012 hebben wij fulltime een monteur in de werkplaats en sinds begin 2014 hebben we een uitgebreide webshop waarmee we klanten in heel Nederland kunnen voorzien van hoogwaardige motors, brommers, scooters, quad, onderdelen en accessoires. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in cadeau's, motor geschenken en andere presentjes. Een echte snoepwinkel voor de motorliefhebber!

JdK Motoren is een erkend leerbedrijf, wat betekend dat we jonge monteurs de kans geven om hun talent verder te ontwikkelen in een professionele omgeving en moderne werkplaats

U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte brommers, (elektrische) scooters, motoren en quads. Ook bent u hier op het juiste adres voor al uw onderhoud, reparatie en revisie. Heeft u vragen of problemen op dit gebied? Wij staan graag voor u klaar. Kom eens langs en profiteer van onze goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Tot ziens in onze zaak!

Team JdK Motoren

Onze JdK monteurs
Financiering

Wij hebben hem, de motor of scooter van je dromen. De zoektocht eindigt hier. Het betaalgemak van NUMotorrijden helpt je op een verantwoorde wijze op je motor, dus geen verrassingen achteraf! Met een laag vast maandbedrag weet je precies waar je aan toe bent.

Financier je motor Financier je scooter

Unieke samenwerking

Nu voor al onze klanten korting op de motor- en bromfietsopleiding bij Rijschool 4U!

Meer info over Rijschool 4U

Kom langs in onze mooie showroom!

Kom langs in onze mooie showroom!

Wij hebben een ruime collectie helmen